Εάν δεν γνωρίζετε την ιστορία της, η Sahar Tabar είναι μία έφηβος από το Ιράν που φέρεται πως έχει κάνει 50 επεμβάσεις σε μία προσπάθεια να μοιάσει στο είδωλό της, Αντζελίνα Τζολί. Η ιστορία της έχει διχάσει τις γνώμες του κόσμου.

Υπάρχουν κάποιοι που νιώθουν αηδία από το κυρτό πρόσωπο της 19χρονης και κάποιοι που δεν το βλέπουν κακό η έφηβη να κάνει αυτό που θέλει.

Διαφήμιση

Λόγω αυτής της συζήτησης, η Tabar τελικά βγήκε και μίλησε.

Μιλώντας στους 450,000 ακόλουθους στον λογαριασμό της στο Instagram, που από τότε έκανε προσωπικό, η Tabar είπε πως δεν της άρεσε ο τρόπος που εξέταζαν όλοι την εμφάνισή της, λέγοντας πως το ακραίο λουκ της δεν είναι όπως φαίνεται.

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν τα παράξενα χαρακτηριστικά της είναι αποτέλεσμα μακιγιάζ ή επεμβάσεων.

Σε μία ανοιχτή συζήτηση με τους ακολούθους της, ανακοίνωσε: “Γεια σας ακόλουθοι, αυτή η εικόνα που κατακρίνετε, παρόλο που δεν μου αρέσει, την κράτησα…”

“Πρέπει να πω πως δεν έκανα 50 επεμβάσεις και πως οι ξένες ιστοσελίδες και κανάλια ήταν πολύ προκατειλημμένα στον τρόπο που μίλησαν για τις φωτογραφίες μου. Νόμιζα ότι ζούσαν στον 18ο αιώνα και δεν είχαν ξανακούσει για τεχνολογία ή μακιγιάζ.”

Πολλοί πιστεύουν πως η αναφορά της στην τεχνολογία υποδηλώνει πως η εμφάνισή της είναι ψεύτικη. Αν και άλλοι θεωρούν πως είναι λάθος της μετάφρασης και πως αναφέρεται στις επεμβάσεις.

Διαβάστε ακόμα:  Γιατί τα αγόρια στη Βρετανία φόραγαν ροζ ρούχα και τα κορίτσια μπλε; Μάλιστα το ροζ συμβόλιζε τον ανδρισμό

Εκτός από αυτό, η έφηβη από το Ιράν είπε πως όσοι την κατέκριναν το έκαναν από ζήλια.

Η Tabar δεν θα ήταν το πρώτο άτομο που θα ήθελε απεγνωσμένα να μοιάσει με την Τζολί. Η μελαχρινή καλλονή έχει αρκετούς μιμητές και δεν μας φαίνεται παράξενο. Εξάλλου. λένε πως η μίμηση είναι η υψηλότερη μορφή κολακείας.

Βέβαια, δεν είμαστε και τόσο σίγουροι πως η διάσημη ηθοποιός θα νιώσει όμορφα αν δει την Tabar.

Ωστόσο, είναι αρκετά ασφαλές να πούμε πως αυτή η μιμήτρια τα πήγε πολύ καλύτερα από την Tabar:

Πηγή: viralthread, viralman